Brug et polariserende objektivfilter på kameraet

Lær at tage smukke billeder

Når du er ny på den rekreative hobby af fotografering, kan du føle lidt bange. Der er meget at lære, og kameraer er mere sofistikerede end nogensinde. Nedenfor finder du nogle gode tips til forbedring af din fotografering.

Tag dine billeder hurtigt. Jo længere du tøver, desto bedre er chancen for at dit emne vil bevæge sig væk, bryde deres stilling eller blive træt og stop med at smile. Start med at tage skud så hurtigt som muligt, og lad dig ikke bekymre dig om at få kameraet perfekt før første skud. Jo hurtigere du skyder og jo flere billeder du tager, desto bedre er dine chancer for at få en god en.

Afspil med lukkertiden for at få billeder af både langsomme og hurtige motiver. Langsom lukkertid er god til genstande, der bevæger sig meget langsomt, såsom vandløb. Hurtig lukkertid på den anden side giver dig mulighed for at få et klart skud af et emne, der bevæger sig meget hurtigt, såsom en racerbil.

For at producere professionelle resultater er et kamera af professionelt kvalitet nødvendigt. Tænk på at få et dSLR-kamera for eksempel. DSLR-kameraer, der også er kendt som digitale enkeltlinsreflexkameraer, bruges af de fleste fagfolk. Så hvis du ønsker at skyde kvalitet billeder som en professionel overveje at købe en.

Brug et polariserende objektivfilter på kameraet

Brug et polariserende objektivfilter på kameraet for at minimere blænding fra direkte sollys og for at skabe en jævn fordeling af lys. Dette er vigtigt ved optagelse i direkte sollys, men kan også være gavnligt i enhver belysningssituation. Tænk på polariserende objektivfiltre som solbriller til dit kamera. De er billige, nemme at vedhæfte og har den ekstra fordel at beskytte dine dyre linser mod ridser.

Selvom det kan synes indlysende, men ved hvordan du håndterer dit kamera, og hvad der sker, når du trykker på knapperne på den. Forstå, hvad der sker, når udløserknappen trykkes, og timeren for lukkeren. Det afhænger virkelig af personlig præference, og der er ingen rigtig eller forkert måde, men nogle ting varierer ikke som at holde kameraet helt stille, mens du tager et billede.

En fantastisk fotograferingstip er at tale med så mange fotografer som du kan for at lære deres tricks. At lære på egen hånd er en fremragende vej, men det er altid nyttigt at høre om, hvad andre fotografer gør. Du kan lære subtile tricks, der virkelig kan forbedre dine fotografier.

En god fotograferingstip du bør prøve, er at tilføje et objekt til dit billede, der viser skalaen af ​​et andet objekt. Et stort træ kan måske ikke se det imponerende af sig selv, men at have en lille person stående lige ved siden af ​​det kan få træet til at se humongøst ud.

Skyd dit emne hurtigt. Hvis der er nogen chance for dit motiv at bevæge sig, skal du tage skuddet så hurtigt som muligt. Du ved aldrig, når dit emne vil flytte eller blive træt af at vente på, at du tager skuddet. Det er bedre at skyde med det samme og få for mange billeder, så at ønske du havde.

For at få unikke billeder, tag billeder af motivet i deres naturlige omgivelser, ikke en stillet en. Gør dette med børn, babyer og dyr og sørg for at snappe hurtigt. Disse naturlige skud vil hjælpe dig med at fange uventede følelser og ansigtsudtryk.

Hold øje med vejret udenfor. Vejrforholdene kan skabe mange muligheder for at forbedre eller ødelægge et godt billede. Du kan stadig få nogle flotte udendørs skud på en overskyet dag. Lav dine billeder, så den grå himmel ikke er i rammen. Lad det ikke stoppe dig fra at tage flotte billeder.

Når du fotograferer en bygning

Når du fotograferer en bygning eller et landskab, skal du overveje at skyde fra en vinkel, der indeholder et stærkt interessepunkt bortset fra det “større billede”. Eksempler kan omfatte en farverig buket blomster ved siden af ​​bygningen eller et majestætisk egetræ i forgrunden til den fjerne solnedgang. Landskaber mistes ofte i oversættelse, hvis de ikke er defineret af deres nærhed til andre ting.

Når du fotograferer fugle eller andre let skræmte dyr, skal du bruge zoomfunktionen på kameraet. Husk at de ofte vil have en rede med afkom i nærheden. For at aflede opmærksomheden fra redenen vil fugle sandsynligvis flyve væk ved den mindste støj. Hvis du har et spejlreflekskamera med evnen til at skifte objektiver, skal du bruge den mest kraftfulde zoom, du har for at få flere billeder, før du bliver registreret af dit emne.

Overvej at forsøge sort / hvid film til at variere din fotografering. Du tror måske, at sort og hvid er gammeldags eller forældet. Faktisk sort / hvid film er det valgte filmmedie fra mesterfotografer over hele verden. Du kan let krydre et slørfarvefoto ved at omdanne det i sort og hvidt.

Når du forsøger at få et nærbillede, skal du bruge din optiske zoom i modsætning til den digitale zoom. Mange kameraer giver dig mulighed for at zoome op meget langt, men kvaliteten bliver kompromitteret, hvis du skifter fra optiske til digitale zoomfunktioner. Pixler interpoleres med digitale zoomfunktioner og skærer billedkvaliteten meget. Du kan muligvis deaktivere digital zoom i dit kamera; Tjek din brugervejledning.

Erhvervsfotograf

Portrætfotograf

Reklamefotograf

Bryllupsfotograf

Dating- og profil foto

Familie og Gruppe

Søskende

Gravid Fotograf

Boudoir Fotograf

Børnefotograf

Newborn baby

En fotograf på arbejde

Hvorfor vælge en professionel fotograf?

Links

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.