Stationær eller bærbar gamer pc?

En gaming pc

En gaming pc i dag er ikke som det altid har været traditionelt set en stationær computer. I dag er det muligt at få en gaming pc som enten er en stationær eller en bærbar. Det er fordi der er sket masser af tiltag inden for bærbar gaming pc. Disse har gennemgået en stor forandring som betyder at man sagtens i dag kan vælge at anskaffe sig en gaming pc som er en bærbar.

Den primære årsag

Den primære årsag til at det er muligt at have en gamer bærbar er at de nyeste CPUer ikke bruger nær så meget strøm som tidligere. Dette bevirker at de kører godt selvom de kører på bærbarens batteri og de stadig har den ydeevne der kræves af en gaming computer selvom den kører på batteri. Den næste store udvikling der er sket indenfor gaming bærbar afdelingen er GPUerne.

Disse enheder leverer grafikken til de bærbare gamer pcer. De er ligeledes blevet gjort kraftigere men samtidig strømsvage. Dette bevirker også at de kører upåklageligt selvom de kører på batteri. Så der er sket en del tiltag.

Et andet vigtigt parameter

Et andet vigtigt parameter som gør det muligt at overveje en gaming pc som er er bærbar det er prisen.  Prisen på en bærbar gaming pc er faldet betragteligt de seneste mange år og denne udvikling har gjort at flere og flere har valgt at bytte deres gaming stationære computere ud med en gaming bærbar.

Dette betyder at der er kommet øget efterspørgsel hvilket har øget produktionen hvilket igen har sænket prisen og vi har således oplevet en negativ prisspiral som mentes at foresætte. Dog frygter man der vil komme knaphed med komponenterne og så vil priserne højst tænkeligt stige dramatisk.  Dette så vi for nogle år siden med RAM blokkene. Der udbrød en brand på en fabrik der producerede disse i Kina. Fabrikken stor for en procentuel væsentlig del af RAM produktionen i verden.

Denne brand gjorde at et stort varelager blev ødelagt og der derfor pludselig kom en mangel på RAM blokken. Denne mangel udmundede sig i at priserne steg dramatisk for først at stabilisere sig nogle år efter. Så det er ikke tomme ord eller teoretisk tankegang der ligger bag det er kolde fakta og ren forhistorie. Dog er der mange producenter af de forskellige komponenter så en gentagelse forventes ikke, men det er desværre stadig en sandsynlighed at det kan ske igen. Men vi håber selvfølgelig ikke at det gentager sig.

Komplekst

Det er kompleks at skulle købe en gamer bærbar i dag og der er mange overvejelser. Derfor kan du med fordel vælge at besøge en hjemmeside som gamerbaerbar.dk for gode tips og tricks til hvordan du på den billigste mulige måde får den absolut bedste og billigste gamer bærbar. For der er ingen grund til at bruge flere penge du behøver.

Det gælder vel i sidste ende om at lave den bedste computer til de billigste penge. Husk også at der er mange udbydere af PCer som tilbyder at du kan låne penge til en bærbar computer gratis i 12 måneder. På denne måde kan du sammensætte lige den PC du vil og dele betalingen over i 12 spiselige bider. På denne måde kan du anskaffe dig lige den gamer bærbar du gerne vil have og ikke bekymre dig om at betale alle pengene af en omgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.